Περί

Κοσμοβιολογία, Εξελικτική Αστρολογία, Eσωτερική Αστρολογία, ψυχογραφήματα, έρευνα, αναλύσεις, μελέτες δυναμικού χάρτη. Στο παρόν ιστολόγιο είναι συγκεντρωμένα μια σειρά κειμένων μου παλαιότερων ετών. Το παρόν ιστολόγιο έχει κλείσει έναν σημαντικό κύκλο εδώ και αρκετά χρόνια και έχει ανοίξει έναν καινούριο. Έκτοτε το προσωπικό μου μοντέλο εργασίας και η μεθοδολογία μου έχει εμπλουτιστεί σημαντικά. Απαγορεύονται οι αναδημοσιεύσεις χωρίς την αναφορά της πηγής ή την άδεια του συγγραφέα. Δεν γράφω προβλέψεις για τα ζώδια, δεν είμαι σε καμία τηλεφωνική γραμμή, δεν γράφω σε κανένα αστρολογικό forum και δεν παρέχω υπηρεσίες συμβουλευτικής και αναλύσεις σε ανθρώπους αν δεν τους γνωρίσω πρώτα από κοντά ή αν δεν είναι φίλοι μου. Για επικοινωνία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το starseirios@yahoo.com.

Είμαι πτυχιούχος φιλόλογος, φιλόσοφος, μεταφραστής, σύμβουλος, δεινός ερευνητής και λάτρης των φωτεινών εσωτεριστικών πεδίων και των λεγόμενων οριακών επιστημών, και πολέμιος του New Age. Η έρευνα και η σπουδή της Αστρολογίας ξεκινά για εμένα το 1993. Από το 1998 ειδίκευση στη Σχολή της αναθεωρημένης Κοσμοβιολογίας με σεμινάρια υπό την καθοδήγηση του Dr.Baldur Ebertin στο Institut für Ausdrucks- und Charakterkunde-Γερμανία, αλλά κυρίως με πολύ προσωπική μελέτη, πρακτική και άπειρη έρευνα. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζω στην πράξη ένα μοντέλο σύνθεσης κλασσικών και σύγχρονων τεχνικών (revidierte Kosmobiologie και Gestalthoroskopie), αναπτύσσοντας παράλληλα σε ιδιαίτερο βαθμό τις έρευνες και τις μελέτες μου στα πεδία της της Εσωτερικής και της Εξελικτικής Αστρολογίας.

Στο πνεύμα των αρχών της Κοσμοβιοσοφίας και της Κοσμοβιολογίας, όπως αυτές διατυπώθηκαν ήδη από το 1914,  καταδικάζω όπως όλοι όσοι ακολουθούμε αυτή τη γραμμή, τη μοιρολατρική αστρολογία, τη φιλολογία περί των 12 ζωδιακών χαρακτήρων, καθώς και τις προβλέψεις για τα ζώδια σε καθημερινές στήλες περιοδικών, μέσα ενημέρωσης, τηλεφωνικές γραμμές και social media.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s